Skip to main content

Ouder Kind toernooi 2017

Laatste wijziging: 06 januari 2018

Ouder Kind toernooi 29-12-2017

Op de traditie getrouwe vrijdagavond 29-12-2017 werd er wederom het ouder kind toernooi georganiseerd door de jeugdcommissie van HLB/DS. Er hadden zich 30 teams ingeschreven die we verdeeld hebben over 4 poules. Om 17.00 uur konden we de zaal betreden waarna we snel de velden op hebben gebouwd. Nadat alles geïnstalleerd was konden de wedstrijden om 17.30 uur beginnen. We zaten op een strak schema omdat er na het ouder kind toernooi, het oliebollentoernooi gespeeld zou worden. Het enige probleem was dat er geen microfoon was waardoor een oranje kegel uitkomst moest brengen. Hierdoor was het behelpen maar het lukte wel.

De wedstrijden verliepen soepel en er was een gezellige sfeer. De combinatie van iedere wedstrijd met een ander team samen te spelen wordt erg gewaardeerd. Op deze manier binden de kinderen, de ouders en anderen zich aan elkaar om samen er een wederom een gezellige avond van te maken. Er werd fanatiek gespeeld en er werd ook echt voor het plezier gespeeld.  We hebben dit jaar wederom 2 poules moeten maken, gezien de opkomst, om 6 tegen 6 te spelen. Dit is qua spel aantrekkelijker om te zien en voor de oudere jeugd komt het dichterbij hun posities die ze in het veld in moeten nemen.

Tijdens de momenten dat er niet gevolleybald hoefde te worden konden ze nog extra punten bij elkaar sprokkelen in de kantine van de Misse. Door de gatenkaas konden in een paar poules toch nog wat minieme verschillen gemaakt worden.

Uiteraard werden we allemaal tijdens de wedstrijden voorzien van heerlijke oliebollen. Warm en dampend om even onze gedachten te kunnen verzetten en dan weer fanatiek verder te spelen.

Na afloop van de wedstrijden werden de cijfers bij elkaar geteld en kwamen de volgende poulewinnaars tevoorschijn:

Poule 1: Gwenn van Herpen en Rob van Herpen

Poule 2: Sophie van Aarle en Pieter van Aarle

Poule 3: Laura Kapteijns en Enes Imamovic

Poule 4: Monique Broeren en Maud vd Heuvel

Bedankt allemaal voor jullie deelname en wij wensen jullie een goed uiteinde van 2017 en een gelukkig en gezond 2018, namens de jeugdcommissie.

Pieter Gooijaers

Geschreven door:

Pieter Gooijaers

Categorie:

Jeugd nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier