Skip to main content

HLB Van Daal/DS Dames 1 - Havoc DS 1

Laatste wijziging: 10 november 2017

Op zaterdag 11 november speelt Dames 1 thuis tegen Havoc Dames 1.

 

Vorige week was er geen wedstrijd voor Dames 1 en dit is alweer de derde thuiswedstrijd op rij. De vorige wedstrijd werd na een spannende vijfsetter helaas verloren, maar Dames 1 moest vooruit kijken naar deze wedstrijd. 

Zoals de meeste teams uit deze competitie is ook dit team compleet nieuw. Op  dit moment staat Havoc laatste in de competitie, maar na (slechts) vijf wedstrijden wil dat natuurlijk nog niets zeggen. De Dames zullen van de eigen kracht uit moeten gaan en volle bak spelen tegen dit team. Om zo alle punten in Den Dungen te houden en (hopelijk) weer wat te kunnen stijgen in de stand. 

Langzaam komen de geblesseerden terug, en wordt er tijdens de training al weer hard gewerkt aan het herstel. Helaas moeten we deze wedstrijd een van de libero's, Romee Cooijmans, missen, die afgelopen week lelijk ten val is gekomen. Maar ze zal langs de kant staan en samen de rest van het team voor een feestje zorgen.

En dat is waar het publiek bij nodig is! Het zou fantastisch zijn als op de tribunes dit feestje wordt doorgezet, zoals in alle andere wedstrijd ook is gebeurd!

De wedstrijdbal van deze week wordt gesponsord door: lumosa led lighting. www.lumosa.nl. Names heel Dames 1: Bedankt!

Dus kom allemaal om 17:00 naar de Misse en samen maken we er dan een feestje van!

Geschreven door:

Marit Keuning

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier