Skip to main content

Vriendje-Vriendinnetje Toernooi wederom groot succes!

Laatste wijziging: 19 maart 2017

Op zondag 19 maart vond het HLB Van Daal Vriendje/Vriendinnetje Toernooi plaats voor de CMV-leden. In totaal gingen 36 kinderen de strijd aan voor de mooie medailles en de hoofdprijs: een VIP-plaats bij een wedstrijd van onze Heren 1!


Naast het volleybal met enigszins aangepaste spelregels om ook de vriendjes en vriendinnetjes de kans te geven om lekker mee te ballen, konden er extra punten verdiend worden met kegels omgooien en het voor velen favoriete onderdeel: matschuiven! Dit onderdeel kennen de CMV-leden van HLB van Daal DS maar al te goed uit de trainingen van Jan van Sluisveld. Hierbij spring je met z’n 2-en tegelijk op een grote dikke turnmat met als doel deze naar voren te verplaatsen tot je een kegel om kan gooien met de mat. Veel kinderen lagen na afloop met rode hoofden op de mat uit te puffen!

Het was geweldig om te zien hoe ook de vriendje en vriendinnetjes lekker mee konden doen in het volleybal-spel en in korte tijd progressie boekten. Ook werd er erg sportief gespeeld zodat iedereen mee kon doen en werden spelregels soms enigszins aangepast op het niveau van de kinderen. Complimenten aan iedereen voor hun sportieve houding!

Spannend was het natuurlijk toen om 12.00 uur de prijsuitreiking kwam. Gespannen wachten de kinderen op de uitslag. Op veld 1 gingen Lieke en Pim met de eerste prijs er vandoor. Veld 2 werd gedomineerd door Laura en Linde en op veld 3 waren het Famke en Maud die met de meeste punten de eerste prijs mee naar huis hebben genomen.

Maar het moet gezegd worden dat het totale aantal punten van alle teams wel erg dicht bij elkaar lag en dat er superhard gewerkt was door iedereen. Daarom was er ook voor elke deelnemer een leuk prijsje.

Last but not least: alle vrijwilligers die mee hebben geholpen (Sandra, Melissa, Helma, Maartje, Maaike, Ilse, Lobke en natuurlijk de meiden van MB1/2: Maud, Mette, Liv, Monique, Chrissy en Yanniek) heel erg bedankt! Ine, super dat we gebruik mochten maken van de kantine. En natuurlijk Even Fruit Halen bedankt voor de lekkere en gezonde appeltjes!

De Ledenwervingscommissie

 

Geschreven door:

Janneke Vos

Categorie:

Jeugd nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier