“Deadline Day”, Heren 1 versterkt zich met Lars Bouten

Laatste wijziging: 31 augustus 2018

In veel landen staat 31 augustus bekend als Deadline Day. Dit is de laatste dag waarin voetbalclubs nog spelers aan zich kunnen verbinden. Binnen het volleybal geldt deze regel niet, maar is het wel ongebruikelijk dat spelers zo kort voor de competitie nog een “transfer” maken. En dan toch dit bericht.

lars bouten

De Technische Staf van Heren 1 kan vanaf vandaag melden dat Lars Bouten de overstap maakt naar Donki Sjot. Lars is 21 jaar oud, 194 cm lang en zal als passer-loper gaan spelen. Lars is geen onbekende van de club want in het seizoen 2016-2017 was hij met Hovoc tegenstander van Heren 2. Ondanks dat “wij” in Horst op 2-2 wisten te komen, moest Heren 2 de overwinning in Limburg achterlaten. Dit was absoluut geen schande want Hovoc Heren 1 werd later dat seizoen ongeslagen kampioen. Lars liet tijdens die wedstrijd een dusdanig goede indruk achter dat hij werd uitgenodigd om een paar keer met Donki Sjot Heren 1 mee te komen trainen. Hij had hier wel oren naar en sindsdien traint hij op de maandagavonden mee. Tijdens deze trainingen heeft Lars een dusdanig goede indruk achtergelaten dat wij ervan overtuigd zijn dat hij zijn mannetje kan staan in de Topdivisie en dat wij de komende seizoenen nog veel plezier van hem gaan hebben.

Omdat Lars een echte clubman is en al 15 jaar (!) bij Hovoc speelde was dit geen makkelijke beslissing voor hem. Hij had tijd nodig om deze keuze te maken en hier hadden wij natuurlijk alle begrip voor. Omdat de contacten met Hovoc altijd goed zijn geweest zijn we erg blij dat ze begrip hadden voor Lars zijn keuze. Via deze weg willen we Hovoc Heren 1 succes wensen in de competitie alleen hopen we dat ze op 29 september en 12 januari een mindere dag hebben. Dit zijn namelijk de dagen dat Heren 2 ze weer aan de andere kant van het net tegenkomt.

Met de “transfer” zit Heren 1 met 12 spelers helemaal vol. De concurrentie zal zeker op de buitenposities pittig worden. Alle spelers zullen iedere training volle bak moeten gaan om kansen af te dwingen. Omdat dit aansluit bij de ambitie van het team zijn wij ervan overtuigd dat dit ook gebeurd en dat iedereen regelmatig kansen zal krijgen. Wil je zien waar dit toe kan gaan leiden zorg dan dat je op 15 september (Club dag) om 17:00 uur in De Misse bent. Heren 1 komt dan de eerste keer van dit seizoen thuis in actie en de tegenstander is TalentTeam Papendal. Dit is een Eredivisie team dus de mannen zullen vol aan de bak moeten.

Technische staf Donki Sjot Heren 1

Geschreven door:

Technische Commissie

Categorie:

Nieuws

Sponsorkliks!

Ondersteun je club eenvoudig als je online shopt

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier