Skip to main content

Data clubdag en Algemene Ledenvergadering bekend!

Laatste wijziging: 05 juni 2024

Beste leden en ouders van jeugdleden,

De zomervakantie is in zicht en de laatste weken van de trainingen zijn ingegaan. Met het beachtoernooi en beachfeest knallen we het seizoen uit en als bestuur blikken wij natuurlijk al vooruit naar het volgende seizoen.

Met dit bericht willen we jullie de data laten weten van de clubdag (de start van ons seizoen) en de Algemene Ledenvergadering. Zet deze twee datums vast in jullie agenda.

 

Donki Sjot clubdag: 21 september 2024 (cmv/jeugd clinics H1//D1 tussen 11.00-13.00 / wedstrijden senioren tussen 13.00-18.00)

Algemene Ledenvergadering: donderdag 26 september 2024 19.00-21.00  in sportcafĂ© de Misse

 

De planning van de wedstrijden op de clubdag word na de vakantie zsm gemaakt en naar jullie verstuurd Op de clubdag zullen ook de tassen met de tenues uitgedeeld worden en worden er nieuwe teamfoto's gemaakt.

Begin september zullen jullie de agenda voor de ALV en het jaarverslag ontvangen in jullie mailbox. We zien jullie graag op deze ALV. Dit jaar is het niet gepland op een trainingsavond zodat er meer mensen kunnen komen. We hopen op een hoge opkomst.

Voor alle ouders van jeugdleden: als vertegenwoordigers van jullie zoon/dochter zijn jullie zeker zeer welkom op de ALV van Donki Sjot.

 

Alvast een hele fijne zomervakantie gewenst voor allen en we zien jullie op de Clubdag en de ALV.

Met sportieve groet,

Bestuur Donki Sjot

 

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier