Skip to main content

Volleybalkamp 2024 Tungelroy

Laatste wijziging: 03 juni 2024

Verslag Volleybalkamp 2024 Tungelroy,


Eind 2023 zijn we weer gestart met de voorbereiding voor het kamp in 2024. De locatie en datum werden gereserveerd voor wederom Tungelroy. Dit is en blijft een locatie waar alles is en je een groot veld ter beschikking hebt. Uiteraard speelt de prijs mee en de goede contacten die we inmiddels daar hebben.


Op vrijdag 31 mei 2024 gingen we met 50 kinderen en ongeveer 25 begeleiders naar Tungelroy. Aldaar werd in een kleine 3 dagen het volleybalkamp uitgevoerd. Gezien de weersomstandigheden lag er dit jaar wel een uitdaging om dubbele spellen mee te nemen en op te zetten. Zou het wel of niet gaan regenen. Gelukkig hebben we alleen op de zaterdagmorgen een lange miezer regenbui
gehad. Hierdoor kon toch veel in de buitenlucht uitgevoerd worden. Spelletjes in het bos en op de kamplocatie waren een mooie uitdaging voor een ieder. Het thema dit jaar was de Zomercarnaval.


Bij aankomst kregen de kids ieder een eigen t-shirt met een kleur bij welk team ze hoorden. Zoals ieder jaar werden de jeugdleden allemaal door elkaar gehusseld om zo de binding binnen de club te versterken tussen de diverse teams.


Op zondag 2 juni 2024 was omstreeks 13.00 uur het volleybalkamp afgelopen. Er had nog een
prijsuitreiking plaats gevonden waarbij het donkerblauwe team onder leiding van Loes van Bers, Pepijn Kooijmans had gewonnen. Hierna ging iedereen moe maar voldaan naar huis. De evaluatie zal nog plaats vinden, maar vooral de creativiteit en het oplossend vermogen van de leiding voerde dit jaar toch wel de boventoon.


Dit jaar hebben we wel afscheid moeten nemen van onze chef-kok en zijn souschef. Tom en Harold kei bedankt voor de afgelopen jaren voor het natje, droogje en de slappe klets.

kamp_harold_tom.jpeg

Verder willen we uiteraard de sponsoren nog bedanken die dit kamp weer onvergetelijk hebben gemaakt. Tevens is de bijdrage van de volleybalvereniging Donki Sjot onontbeerlijk in deze.

Boerderijwinkel Vd Heijden,

boerderijwinkel.jpeg

 

Boomkwekerij Van den Berk/ allebomen.nl,

van_den_berk.jpeg

 

Van Grinsven Extrabikes,
Decoriginals
Goossens Badkamers installaties

goossens.jpeg

En uiteraard bedanken we ook de rijouders en schoonmaakouders en alle leiding.


Eric, Femke, Joris, Ilse en Pieter

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier