Skip to main content

clinic Avital Selinger voor trainers en coaches Donki Sjot

Laatste wijziging: 22 mei 2023

Als dank voor de inzet van onze coaches en trainers van het afgelopen seizoen is er een clinic door Avital Selinger gegeven op de club.

Door beperkte beschikbaarheid van Avital kon dit alleen gepland worden op zaterdag 6 mei, het einde van de meivakantie. Helaas hadden we daardoor een kleinere groep trainers/coaches en een kleinere groep spelers. Maar dit had geen invloed op de leerzaamheid van de clinic. In tegendeel. 1 trainersgroep resulteerde in meer tips, nieuwe oefeningen en meer tijd voor beantwoorden vragen. De spelende leden moesten flink hard werken. Bewegen bewegen bewegen! De belangrijkste tip van Avital.

avital1 avital 5 avital 6

Paul van Veen had de training van die ochtend voorbereidt vanuit waar Avital in kon haken met tips en nieuwe oefeningen. Er was ruimte voor vragen tijdens de training zodat het evt meteen in de praktijk gebracht kon worden.

avital 7avital 8

Na het praktijkgedeelte was er een nazit in het sportcafe waar ruimte was voor vragen en gaf Avital zijn kijk op het volleybal. Het geheel liep natuurlijk weer erg uit want over volleybal kun je maar blijven praten......

Het was een leerzame en inspirerende ochtend!

Paul en spelende leden zeer bedankt voor jullie inzet deze ochtend. En alle trainers en coaches van afgelopen seizoen nogmaals erg bedankt voor alle energie die jullie er dit jaar weer ingestoken hebben. Hopelijk kunnen we samen met jullie er weer een fantastisch nieuw seizoen van maken! 

avital 2avital 4avital 9avital 10

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier