Skip to main content

volleybalkamp 9 t/m 11 juni 2023

Laatste wijziging: 19 maart 2023

Beste jongens en meisjes van Donki Sjot,


Het volleybalkamp 2023 staat weer voor de deur!
Dit jaar gaan we weer van 9 t/m 11 juni 2023 weer naar de blokhut van scouting Kardinaal Mindszentygroep in Tungelroy (nabij Weert). De locatie is hetzelfde als vorige jaren. Het kamp zelf zal weer een leuk en lekker weekend worden ! Het thema van het kamp is DE ALLESKUNNER en alles zal in het teken daarvan staan. 

Je kan je opgeven voor het jeugdkamp door onderstaand formulier vóór 15 april in te vullen en via de link de tikkie van 35,00 euro te betalen. De betaling mag ook contant in een envelop ingeleverd worden bij Pieter Gooijaers, Litserstraat 44 te Den Dungen.

Later krijg je te horen wat je allemaal mee moet nemen en hoe laat we vertrekken. 
Omdat we natuurlijk vervoer moeten hebben van en naar het kamp, kun je onderaan het deelnameformulier invullen of je ouders kunnen rijden.

Heb je er ook zin in? Wij in ieder geval wel!

Geef je snel op!

Groetjes van de Kampleiding

Bij vragen: bel gerust even naar Pieter Gooijaers (06-38099667)

https://forms.gle/gvZPn4XMfgSZqSzR6

https://forms.gle/gvZPn4XMfgSZqSzR6     

 

Inschrijfformulier volleybalkamp Donki Sjot

Beste jongens en meisjes van Donki Sjot, Het volleybalkamp 2023 staat weer voor de deur! Dit jaar gaan we weer van 9 t/m 11 juni 2023 weer naar de blokhut van scouting Kardinaal Mindszentygroep in Tungelroy (nabij Weert). De locatie is hetzelfde als vorige jaren. Het kamp zelf zal weer een leuk en lekker weekend worden ! Het thema van het kamp is DE ALLESKUNNER en alles zal in het teken daarvan staan. Je kan je opgeven voor het jeugdkamp door onderstaand formulier vóór 15 april in te vullen en via de link de tikkie van 35,00 euro te betalen. De betaling mag ook contant in een envelop ingeleverd worden bij Pieter Gooijaers, Litserstraat 44 te Den Dungen. Later krijg je te horen wat je allemaal mee moet nemen en hoe laat we vertrekken. Omdat we natuurlijk vervoer moeten hebben van en naar het kamp, kun je onderaan het deelnameformulier invullen of je ouders kunnen rijden. Heb je er ook zin in ? Wij in ieder geval wel !! Geef je snel op! Groetjes van de Kampleiding Bij vragen: bel gerust even naar Pieter Gooij

forms.gle

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier