Skip to main content

De Grote Gestelse Vlooienmarkt steekt de jeugd van Donki Sjot in het nieuw

Laatste wijziging: 30 november 2022

Alle teams zijn hard bezig om door middel van teamsponsoring nieuwe wedstrijdtenues aan te schaffen. Bij eerdere kledingtransities waren de allerkleinste teams altijd het laatste aan de beurt. Tot nu!

In het voorjaar van dit jaar werd de club benaderd om vrijwilligers te leveren voor het realisteren van de Grote Gestelse Vlooienmarkt. Omdat onze club ook steeds meer leden uit sint-michielsgestel heeft en de ledenwerving daar ook tal van activiteiten verzorgd, kregen we deze uitnodiging om deel te mogen nemen. De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan activiteiten met kinderen uit sint-michielsgestel. Ook voor onze club hadden we een aanvraag ingediend. Dus tegen de vrijwilligersvraag kon natuurlijk geen 'nee' gezegd worden. Op een gezellige ochtend werden er 20 broden door Getty gesmeerd en tot lunchpakketjes gevormd voor de vrijwilligers die de volgende dag de kramen zouden bemannen.

Deze relatief kleine inspanning heeft tot een heel groot resultaat geleid. Maar liefst ALLE cmv-teams (6-12 jr) zijn door de Grote Gestelse Vlooienmarkt in het nieuw gestoken! De Grote Gestelse Vlooienmarkt steunt veel initiatieven in Sint-Michielsgestel waarbij kinderen een hoofdrol spelen. Waaronder nu dus ook onze vereniging. Hieruit blijkt wel dat alle energie die vrijwilligers steken in de Grote Gestelse Vlooienmarkt een super mooi resultaat geeft.

Zondag 27 November hebben we de tenues aan de stichting gepresenteerd en hen bedankt voor hun geweldige bijdrage aan de club. Onze jongste teams zien er weer stalend uit in hun nieuwe wedstrijdkleding en kunnen er weer jaren tegen. We zijn de stichting dan ook heel erg dankbaar voor hun donatie. De jongste teams van Donki Sjot dragen met trots hun nieuwe kleding met daarop het nieuwe clublogo én het logo van de vlooienmarkt.

Nu zijn ze niet de laatste in de rij met nieuwe kleding maar de eerste!

Voor de Grote Gestelse Vlooienmarkt 2024 gaan we zeker weer onze vrijwillige bijdrage leveren! 

foto presentatie tenues cmv

Geschreven door:

Bestuur VC Donki Sjot

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier