Het jubileum feestweekend! Wat, waar en wanneer?

Laatste wijziging: 24 juni 2022Het is bijna zo ver!

Donki Sjot bestaat 50 jaar! Officieel bestaan we inmiddels zelfs 51 jaar, maar aangezien we vorig jaar beperkt werden door de coronamaatregelen halen we het feest dit jaar dubbel en dwars in! Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook! Alles vindt plaats op het buitenterrein van de manege Jacoba: Hooidonksestraat 10, Den Dungen. Let op: pinnen is niet mogelijk. Zorg dat je van te voren langs de pinautomaat bent geweest!

 

Vrijdag 24 juni 2022

We trappen af met een jeugdbeachvolleybal clinic speciaal voor de basisschoolkinderen van de gemeente Sint-Michielsgestel. De clinic is van 10.30 uur – 14.00 uur op de beachvelden in het heerlijke zonnetje. Mochten de kinderen nog niet moe genoeg zijn van de clinic dan kunnen zij hun energie nog kwijt op de stormbaan die naast de velden komt te liggen.

 

Daarna mogen de ouders en onze jeugdleden het stokje overnemen. Vanaf 18.00 uur start het ouder-kind toernooi ook op de beachvelden. Laten we hopen dat de ouders de enkels en knieën goed ingetapet hebben, het is tenslotte alweer 2 jaar geleden dat ze hebben mogen schitteren naast hun kinderen. Alvast een tip vanuit ons aan de ouders: doe voorzichtig!

 

Tegelijkertijd hebben wij voor onze sponsoren een sponsorendiner geregeld. Van 18.00 uur – 20.00 uur worden de sponsoren heerlijk in de watten gelegd met culinaire hoogstandjes van bekende clubleden/clubhelden. De sponsoren hebben hierover een aparte uitnodiging en informatie ontvangen.

 

Vanaf 20.00 uur is het tijd voor de reüniefeestavond. Om 20.30 uur willen wij starten met de invulling van de reünie avond. De band Koelcell zorgt de hele avond voor goede dansmuziek zodat de voetjes zeker van de vloer komen. Daar staat Donki sjot tenslotte om bekend: ‘waar sport en sfeer samenkomt!’ dus hier moeten wij dan ook aan voldoen. Tussendoor maken wij een tijdreis door de afgelopen 50 jaar. De feestavond eindigt rond 00.30 uur, want de volgende ochtend moeten we weer fris en fruitig zijn voor het beachtoernooi. Let op: bij twijfel vragen wij om je legitimatie. Dus neem deze mee! Alcohol is vanaf 18+.

 

Zaterdag 25 juni 2022

Als de zon weer gaat schijnen en de lucht is blauw gaan wij van start met het oude bekende beachvolleybaltoernooi. De deelnemers worden vanaf 9.00 uur verwacht. En wij willen met de wedstrijden om 9.30 uur starten. Zie onderstaand het programma overzicht.

 

Programma zaterdag

Aanmelden deelnemers

09:00 uur – 9:30 uur

Start – eind beachvolleybaltoernooi

 

 

Springfestijn:

voor jeugdleden

voor kinderen buiten de club

09:30 uur – 16:00 uur (ochtendpoule en middagpoule*)

*Rond 16.00 uur spelen we de laatste wedstrijden.

09:30 uur – 13:00 uur (jeugd beachtoernooi)

 

09:00 uur – 12:00 uur

12:00 uur – 15:30 uur

Mogelijkheid tot douchen bij de voetbalclub

16:00 uur – 18:00 uur

Camping geopend

16:00 uur – 18.00 uur

BBQ start - eind

18:00 uur – 20:00 uur

Muzikaal vermaak met Jack van Raamsdonk!

18:30 uur

Prijsuitreiking

20:00 uur – 20:30 uur

Feestavond thema “GOUD”

20:00 uur – 01:00 uur (alcohol 18+)

Wat dit jaar anders is dan voorgaande jaren is; de mogelijkheid om te kunnen douchen en slapen (vanaf 16+ en alleen voor leden), een springfestijn en er kan genoten worden van een heerlijke bbq. Let op; voor de bbq moet je je wel van te voren opgegeven hebben. Heb je geen zin in de bbq? Niet getreurd ons Pauline en Astrid bakken de heerlijkste verse frieten, frikandellen en kroketten maar al te graag voor jou. Dus eigenlijk hoef je de hele dag het terrein niet te verlaten en kun je van 9.00 uur tot 01.00 uur blijven of voor sommige die blijven slapen tot zondag ochtend!

 

Mocht je toch lekker thuis willen eten en douchen dan start de feestavond met het thema ‘GOUD’ om 20.00 uur en kunnen de voeten van de vloer tot 01.00 uur. Let op: bij twijfel vragen wij om je legitimatie. Alcohol is vanaf 18+.

 

Zondag 26 juni 2022

Op zondag verzorgen wij voor onze campinggasten een heerlijk katerontbijt. En tijdens het ontbijt hebben wij een specialguest die ervoor gaat zorgen dat de sfeer van de avonden daarvoor weer glansrijk opgepakt wordt.

 

Een aantal dingen die handig zijn om te weten:

Locatie:

- Hooidonksestraat 10, Den Dungen

- Voor de parkeermogelijkheden volg de parkeerbordjes en zie het bijgevoegd plattegrondje.

- De fietsenstalling is naast de manage.

 Plattegrond locatie feestweekend

Ouder-kindtoernooi:

- Zorg ervoor dat je voor 18.00 uur aangemeld bent bij de wedstrijdleiding.

- Je dient zelf een volleybal mee te nemen.

 

Beachvolleybaltoernooi:

Zorg ervoor dat jouw team is aangemeld voor 9.30 uur bij de wedstrijdleiding

- De wedstrijden starten om 09.30 uur.

- Je dient zelf een volleybal mee te nemen.

- De spelregels worden uitgelegd in het programmaboekje, deze ontvang je bij aanmelding van je team. De poule indeling komt in de grote tent te hangen.

- Douchen kan dit jaar bij de voetbalvereniging! Douches zijn open van 16:00 – 18:00.

 

Consumptie:

- Eten en drinken zijn op het terrein verkrijgbaar.

- Er is geen mogelijkheid om op het terrein te pinnen, dit geld voor het gehele feestweekend!

- Alcohol alleen voor 18+, neem je legitimatie mee!

 

Kritische noot:

Neem geen waardevolle spullen mee. De organisatie kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of diefstal.

 

Kortom de club bestaat 50 jaar en met het bovenstaand hebben wij een feestweekend van 50 uur! Voor de komende 10 jaar kunnen wij er weer even tegenaan! Op naar de 60 jaar = 60 uur feest!

 

Mochten er nog vragen zijn kun je ons altijd contacten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

Geschreven door:

Heidi Pennings

Categorie:

Club nieuws

Sponsorkliks!

Ondersteun je club eenvoudig als je online shopt

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier