Skip to main content

Hulp gezocht! 24 tot 26 juni viert Donki Sjot haar 50-jarig jubileum

Laatste wijziging: 09 maart 2022

 

24 tot 26 juni viert Donki Sjot haar 50-jarig jubileum

 50jaarjubileum.jpg

We staan te trappelen, eindelijk zijn de lang verwachte versoepelingen een feit! Nederland ontwaakt uit de greep van het coronavirus en daar is de jubileumfeestcommissie maar wat blij mee! Daar waar vele leden nu eindelijk plannen kunnen maken voor de zomervakantie, richten wij ons op een zomer vol volleybalactiviteiten. We vieren ons 50-jarig bestaan door samen 50 uur lang feest te vieren! Dit betekent dat het gehele weekend van 24 tot 26 juni in het teken zal staan van ons 50-jarig bestaan. Dus zet dit weekend met rood in je agenda en ben erbij!

50jaarjubileum_weneedyou.jpg

Hulp gezocht!

Vorig jaar kon er vanwege coronamaatregelen geen feest georganiseerd worden. Toen is er met de organisatie van het drive-thru event toch even stil gestaan bij het 50-jarig bestaan van onze volleybalclub. In juni gaan we het samen met elkaar groots vieren. Maar om dit samen met jullie te kunnen vieren hebben we ook jullie hulp nodig!

We zijn op zoek naar enthousiaste clubleden die een bijdrage willen leveren aan de organisatie van dit prachtige weekend! Denk hierbij onder andere aan het organiseren van beachtoernooi en zes-kamp, organisatie van feestavond(en) en het geven van een volleybalclinic aan basisschoolkinderen van onze gemeente. Dus toon je clubliefde, steek je handen uit de mouwen en geef je op door je aan te melden via onderstaande link.

https://www.cognitoforms.com/DonkiSjot/AanmeldingFormulierDonkiSjot50JaarBestaan 

Geschreven door:

Heidi Pennings

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier