Skip to main content

nieuw bij Donki Sjot.... start2volley!

Laatste wijziging: 07 maart 2022

Start2Volley bij Donki Sjot

Zin om de basis van volleybal te leren? Doe dan mee aan Start2Volley!

Een super leuke beginnerscursus volleybal voor mannen en vrouwen

met/zonder echte volleybalervaring.


Vanaf 14 januari 2022 starten we met een korte cursus van 10 trainingen voor volwassenen die willen ervaren of volleybal (nog) wat voor hen is.

Wat gaan we doen:   In 10 trainingen gaan we aan de slag met vooral basistechniek, balgevoel en uitleg van het spel, zodat iedereen de basis van het volleybal kent en kan! Volleybal is een technisch moeilijke sport, dus zullen we de basis uitleggen en oefenen. We zorgen voor een rustige opbouw zodat iedereen kan aanhaken!

De groep:   Het is een cursus voor mannen én vrouwen zonder/met echte volleybalervaring die willen ervaren of volleybal (nog) wat voor hen is. Sportief of a-sportief, fysiek fit of conditioneel zwak, jong (vanaf 18 jaar) of ouder, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom en we maken er samen een leuke cursus van! Iedereen kan meedoen.

Wanneer en waar:   De trainingen zijn op vrijdagavonden van 20.30-22.00 uur in Sporthal de Misse in Den Dungen.(14/21/28 jan, 4/11/18 febr, 4/11/18/25 maart 2022)

Trainers:   De trainingen worden gegeven door 3 trainers, 1 vaste trainer en 2 hulptrainers. Op deze manier krijgt iedereen voldoende aandacht en individuele aanwijzingen.

Kosten: De kosten voor deelname - dus 10 trainingen van 1,5 uur - zijn 60 euro.      Mocht je binnen drie trainingen erachter komen dat het echt niks voor jou is of dat het fysiek niet lukt, dan kun je je alsnog afmelden en de helft van dat bedrag terug vragen. (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

groepsgrootte en aanmelding:  er is plek voor 12-16 personen. Mocht je interesse hebben of geïnteresseerde mensen kennen, geef dat dan snel door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vol=vol)                                                                            Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een inschrijfformulier met machtiging en enkele vragen die helpen om de training aan te passen aan jullie wensen.

Vervolg:  Als je je aan meldt verwachten we dat je de 10 trainingen volgt. Daarna zijn er geen “verplichtingen” meer. Maar mocht je willen blijven volleyballen, dan zoeken we samen naar de beste optie binnen Donki Sjot.                                                       

Hopelijk tot snel!

 

Geschreven door:

Getty Hoevenaars

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier