Skip to main content

50 jaar volleybal in Den Dungen! Een verslag!

Laatste wijziging: 07 maart 2022

Op 28 mei bestond volleybalclub HLB / van Daal uit Den Dungen 50 jaar! Met een heus drive thru event konden leden en oud leden zaterdag 26 juni met de auto een parkoers afleggen dwars door de rijke geschiedenis van deze Dungense volleybalclub!

HLB DS 50 jaarVan een trip down memory lane, tot verschillende de spelvormen waar men punten kon verzamelen eindigde het drive thru event bij de carwash karaoke. Zo'n 30 goed gevulde auto's legde met succes het parkoers af, eindigend met mooie meezingers en een schone auto! Na afloop van het drive thru event was er gebak en konden er special ontworpen t-shirts ter ere van het 50-jarig jubileum aangeschaft worden.

De plannen voor een groots 50-jarig jubileumfeest, welke niet alleen bedoeld was voor de club maar juist voor het gehele dorp dienden door het coronavirus tijdelijk geparkeerd te worden. Ruud Pijnenburg van de jubileumfeestcommisssie geeft aan: "Er waren teveel onzekerheden om het feest dit jaar door te laten gaan. Om toch stil te staan bij deze mijlpaal hebben we toen een coronaproof event georganiseerd. Maar we pakken in 2022 alsnog flink uit. Het hele dorp kan sportief mee genieten in 2022 besluit Ruud Pijnenburg zijn verhaal".

 

Geschreven door:

Gerard Verheij

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier