Skip to main content

Toptalenten gezocht herhaalde oproep

Laatste wijziging: 07 maart 2022

Beste allemaal,

Er hebben twee nieuwe toptalenten gereageerd (individueel) op onze vorige oproep. Hier zijn we superblij mee! Helaas zijn deze twee aanmeldingen niet voldoende om volgend jaar de vereniging de aandacht te geven, die nodig is om een ieder zorgeloos te kunnen laten sporten! Vandaar dat we nu met een (dringende) herhalingsoproep komen. 

We willen vooral ook verjonging van onze toptalenten in het bestuur. Een dwarsdoorsnede vanuit de leden van onze vereniging. Ook jullie kunnen met jonge, frisse, vernieuwende ideeën de vereniging een stap verder brengen. Meld je samen aan, want vele handen maken licht werk.

Twijfel je nog?

Denk je dat het teveel tijd kost? Uiteraard gaat het met pieken en dalen gepaard maar gemiddeld kun je denken aan 2 tot 3 uur per week wanneer je in het dagelijks bestuur zit (Voorzitter, Penningmeester of Secretaris) en 2 uur als algemeen bestuurslid. 

 

De tijdsbesteding is mede afhankelijk van de medewerking van de overige vrijwilligers binnen de vereniging. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan de vereniging. Als we allemaal een bijdrage leveren is voor iedereen de tijd die dit kost te beperken naar hetgeen iemand kán bijdragen. En samen is het veel leuker! 


Mocht je interesse hebben maar niet zeker weten of dit iets voor jou is, draai dan gerust eens mee of ga geheel vrijblijvend eens het gesprek met een van de huidige bestuursleden aan. Wellicht kunnen zij de twijfels die er zijn waardoor jij je niet aanmeldt wegnemen. Of anders weet je gefundeerd waarom een bestuursfunctie niet geschikt is voor je, en heb je tegelijkertijd zeker inspiratie gekregen van waar je wél de bijdrage kunt leveren aan onze mooie vereniging.


 Dus kom in actie en meld je voor 15 juni aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Volleybalvereniging HLB Van Daal DS  

Geschreven door:

Pieter Gooijaers

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier