Skip to main content

Volleyballen door weer en wind

Laatste wijziging: 07 maart 2022

Ondanks het wisselvallige weer, zijn er een aantal teams de uitdaging aan gegaan om toch te gaan trainen. Elk weerseizoen is in deze 1,5 uur durende training voorbij gekomen. De zon heeft geschenen, het heeft geregend, maar niet te vergeten… Er kwam ook een kleine sneeuwstorm. Zo zeggen ze wel eens ‘April doet wat ie wil’ en dat was tijdens deze training goed te zien.

Aan het begin van de training kwamen er aan aantal spelers van dames 4, dames 9 en meisjes B1 langzamerhand binnen druppelen. We verzamelden met z’n allen en we zeurden natúúrlijk over het weer. ‘Het is zo koud’, ‘Het sneeuwt’ en de ‘Zo heb ik echt geen zin’ kwamen vaak voorbij. Maar door onze fanatieke trainer Jan van Sluisveld, hadden we het al snel lekker warm en hadden we het meteen naar onze zin. Een aantal spelers hebben wel de grond gekust. Zo viel er eentje in de split, de andere op haar gezicht en de laatste viel simpelweg vol uit op de grond. Hier konden we natuurlijk allemaal om lachen. En weet je wat, dit moet je natuurlijk ooit hebben mee gemaakt als volleybalspeler. Wie kan dat nou zeggen? ‘Ik heb gevolleybald in de sneeuw!’

Dus een tipje voor alle leden aankomende week: Kom lekker trainen, dan kan je weer een puntje afvinken van je bucket list! Zorg wel dat je jezelf lekker warm aankleedt!

Al met al was het een kei leuke training en een ervaring om nooit te vergeten!

Geschreven door:

Gerard Verheij

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier