Skip to main content

Fonkel sluit clinics af met spannende wedstrijd Heren 1!

Laatste wijziging: 09 oktober 2018

Ongeveer 180 leerlingen van basisschool Fonkel (den dungen) hebben de afgelopen twee weken kennis gemaakt met Volleybal! Elke klas van groep 3 tot en met 8 heeft twee maal een clinic gevolgd tijdens hun gymles. Super gemotiveerd en leergierig gingen ze aan de slag! De onderbouw had als trainer Marian van de Broek en de bovenbouw Nils Fleuren. Nils demonstreerde af en toe zijn kunsten in de volley, wat bij de kids al snel een hele hoge 'wauw-factor' kreeg. Als afsluiting van de clinics kreeg iedere leerling de uitnodiging om als echte VIP aanwezig te zijn tijdens de wedstrijd van onze Heren 1.

Maar liefst 32 kinderen maakten gebruik van dit aanbod en namen ook nog hun juf en een aantal ouders mee. Op gereserveerde plaatsen zagen ze een zeer spannende wedstrijd. Natuurlijk was de aanmoedigingskreet geoefend met de kids, dus uit volle borst werden onze heren aangemoedigd! De twee kids die het hardst konden aanmoedigen mochten op de trommels... Dat was dus een goede motivatie en een aantal gezichten kleurden dan ook flink rood van het schreeuwen... (of ze zondag nog een stem hadden?...) Op het einde van de wedstrijd riepen ze Nils Fleuren uit tot hun beste speler! Hoe kan het ook anders ;)

Zowel de clinics als de VIP-wedstrijd werden door de kinderen zeer enthousiast ontvangen. We hebben weer eens laten zien dat HLB van 'volleybal-wanten' weet!!          #joinvolleybal                                

 

Geschreven door:

Getty Hoevenaars

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier