Skip to main content

Feedback op de nieuwe website

Laatste wijziging: 14 maart 2017

We ontvingen veel complimenten voor de nieuwe website! Bedankt daarvoor, het geeft ons de energie er weer mee verder te gaan. 

 

Uiteraard zijn er ook op- en aanmerkingen:

De leeftijd van spelers klopt niet. 

Dat komt voor als de geboortedatum niet bekend is bij onze ledenadministratie. In de site wordt niet je leeftijd opgeslagen, maar je geboortedatum. Je leeftijd wordt berekend als de team- of spelerpagina bekeken wordt. De standaard geboortedatum is 1-jan-1970 als die niet ingevuld is. Kortom, ben jij 47 jaar op de site? Geef dan je juiste geboortedatum door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De foto's zijn korrelig

Dat klopt. We hebben -ook om snel live te kunnen gaan met de website- de foto's van de oude site genomen en die waren in een lage resolutie. Van veel spelers hebben we betere foto's en komende tijd zullen we daar de "rondjes" uit knippen voor de website. Van veel spelers hebben we ook geen recente foto's in een hoge resolutie. Laat die van je maken op de komende open dag!

De teamindeling is niet actueel

Dat kan kloppen, de TC is daarmee bezig en zal dit bijwerken. Zowieso zijn veel commissies nu ervaring aan het opdoen met het bijhouden van hun stukje informatie op de website. Gun ze wat tijd svp.

Waar zijn de standen in de competitie?

Bij elk team staat een linkje naar de Nevobo-site met de standen. Maar dat is -hopelijk- tijdelijk, want het liefst zouden we de standen overnemen van de Nevobo-site, op dezelfde manier als de wedstrijd-planning en de uitslagen. Dat gaat namelijk automatisch en supersnel. Maar hier lijkt een bug in de "RSS-feed" te zitten. Dit is inmiddels opgelost, check je team-pagina!

Wat is "SponsorKliks" onder op de homepage?

Dat is een manier om geld voor de club te verdienen. Het werkt op de commissie die websites ontvangen als ze klanten doorsturen naar webshops. Google wordt daar heel rijk van en wij willen daar wel een graantje van meepikken. Ga dus naar je webshop om iets te kopen (zoals Bol.com, Wehkamp, etc) via de pagina van SponsorKliks, dan krijg je club een deel van die commissie. Jou kost het verder niets. In een volgende nieuwsbrief leggen we het beter uit.

Zie je zelf dingetjes die niet kloppen? Geef het door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of vul het evaluatieformulier in: http://www.hlbvandaal-ds.nl/website-feedback

Samen maken we de website en onze club fantastisch. Bedankt voor je hulp!

Geschreven door:

Gerard Verheij

Categorie:

Club nieuws

Lid worden, een keer meetrainen?

Je kunt altijd kennismaken met trainer en team door een aantal mee te trainen. Zie de informatie bij de teams.

En lid worden kan eenvoudig met het online aanmeldformulier