Skip to main content

Meisjes A ongeslagen door naar 2e ronde beker.

Laatste wijziging: 07 maart 2022

Op zondag 7 november vertrok het meisjes A team naar Linne voor de 1e beker ronde. Het team, onder leiding van Marloes van der Aa en Marit Keuning bestaat uit Sjakkie Donkers, Alyssa Kooijmans, Robine Joosten, Floor vd Koevering, Marleen v Aarle, Isa Geerts, Monique Broeren, Melanie vd Boogaart, Joske vd Laak, en Chrissy van Breugel. Helaas konden Chrissy, Joske en Melanie niet meespelen. Maar.. gelukkig was daar Lizzy vd Boogaart die de avond vooraf nog opgetrommeld kon worden!

20211107 Beker Meisjes A

Met twee oefentrainingen achter de rug gingen we vol enthousiasme van start met de eerste wedstrijd tegen Volley Tilburg. Een overtuigende start van de wedstrijd met een goede communicatie, fantastische inzet en power aanval zorgde voor een mooie voorsprong. De eerste set werd binnengehaald met 25-17 voor Donki Sjot. De tweede set begon sterk. Volley Tilburg zag nog heel even een kans door wat foutjes aan onze kant maar ook nu wisten we ons weer te herstellen en de winst te pakken, 25-19.

De tweede wedstrijd speelden we tegen VC Limac. Zij speelden 1-1 tegen Volley Tilburg wat betekende dat wij al gegarandeerd waren van een plek in de 2e ronde. Dit gaf de meiden extra vrijheid om deze tweede wedstrijd te knallen. De coach van de tegenstander was tijdens het inspelen al onder de indruk van onze aanvalskracht. Hij riep nog 'dit zullen ze tijdens de wedstrijd niet doen'... Maar dat heeft hij geweten! Wauw, de ene na de andere bal werd bij de tegenstander binnen de lijnen gebeukt. Het team liet fantastisch samenspel zien én een mooie servicedruk. We wonnen deze set met 25-5! Door naar de volgende en laatste set. Ook nu werd er hard gewerkt, plezier gemaakt en met overtuiging gespeeld. We wonnen met 25-17. Door naar de volgende ronde!

Lizzy bedankt voor je aanwezigheid én succesvolle debuut in het meisjes A team. Hopelijk herstellen Melanie en Joske snel van de blessures en zijn we de volgende keer met Chrissy er bij weer compleet. Coaches Marloes en Marit kijken al weer uit naar de volgende ronde. Wat een eer om dit leuke team samen te mogen coachen.

Op zondag 12 december spelen we de 2e ronde van de beker. Locatie en tijd volgt later! Hopelijk spelen we dan weer met zo'n enthousiast publiek!