Skip to main content

Dames 4 promoveert!

Laatste wijziging: 27 februari 2022

Maaike van der Heijden:
Dames 4 heeft zich afgelopen seizoen wat stil gehouden op de site, maar nu werd het toch echt tijd voor het wedstrijdverslag als seizoensafsluiting. 

De gehele de competitie bevond dames 4 zich aan de top in de 1ste klasse. Nadat we winterkampioen geworden waren zijn wij op een hele mooie 2e plaats geĆ«indigd in de competitie. Na een geweldig seizoen waarin we als team ontzettend lekker hebben gevolleybald en vooral veel leuke momenten hebben meegemaakt stond op 6 mei onze PD wedstrijd gepland tegen Zuvo dames 1. 

En wat een wedstrijd was dat! Er werd door iedereen gevochten voor elke bal. HLB Dames 4 liet Zuvo niet gemakkelijk scoren en probeerde zelf om steeds als eerste aan het langste eind te trekken. In de hete zaal was de wedstrijd bloedspannend. De eerste set was eindige met 23-25 voor ons. Het begin was gemaakt! De tweede set ging er weer net zo hard aan toe waardoor de wedstrijd alleen nog maar spannender werd. De set eindigde met 26-28 opnieuw voor HLB. Op dit moment stonden we 2-0 voor en wilde nu ook beslist voor de winst gaan. Helaas verloren er de derde set met een nipte 25-22. De vierde set moesten we nu beslist gaan winnen om te willen promoveren, en dat gebeurde! Dames 4 bleef gemotiveerd waardoor de laatste set met 20-25 gewonnen werd!

Een mooie 3-1 ging mee terug naar Den Dungen, waardoor we volgend seizoen mogen knallen in de promotieklasse!

Wij willen graag Gwyneth & Juliette bedanken voor het meespelen in onze PD wedstrijd. En natuurlijk bedanken wij ook alle supporters die ons afgelopen wedstrijd, maar ook zeker die ons het hele seizoen aangemoedigd hebben!

We zien iedereen volgend seizoen weer!